Naturkonst i Ljugarn

Gotland februari 2017 003.JPG

Lördagen som gick tog vi med svärmor till Ardrebo på gofika och en tur på östra Gotland. Efter depåstoppet åkte vi till Ljugarn, det ligger bara några minuter från Ardrebo, som dagen till ära bjöd på naturkonst i form av isformationer.

Gotland februari 2017 004.JPG

Gotland februari 2017 009.JPG

Den populära strandbastun i Ljugarn.

Gotland februari 2017 010.JPG

Ljugarn är nog ett av mina favoritställen här på ön.

Annars rullar livet på i sakta mak. Jag är helt slut, så trött har jag aldrig tidigare varit i mitt liv. Förmodligen är det väl för att allt är så bra nu, med ett jobb där jag kan verkligen kan jobba 40 timmar i veckan och det räcker. När man sedan slappnar av så kommer väl förmodligen reaktionen efter att ha levt under hög stress och press under så lång tid. Det får ta den tiden det tar att bli pigg igen. Imorgon skall jag faktiskt på lite galej och det var inte igår, så jag antar att det finns hopp om att komma tillbaka i mer aktiva banor igen vad det lider. På lördag åker vandringskängorna på, det lutar åt att vi åker mot norr.

4 thoughts on “Naturkonst i Ljugarn

    1. Väldigt märkligt – och mäktigt – vad naturen kan göra!

      Jag har aldrig haft höst- eller vårdippar, om det vore så kunde man ju se ett ljus i tunneln. Det här är nog någonting som byggts upp under många år och det lär nog ta sin tid att komma tillbaka till mitt piggare jag igen.

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s